BUCUREȘTI

Bucureștiul este o capitală europeană profund istorică, cu numeroase contraste și peisaje impunătoare pe care merită să le vedeți. Fiecare colț ascunde ceva nou de văzut și ceva uimitor de reținut.
A fi călător aventuros în București înseamnă că pelicula aparatului dvs. de fotografiat va fi plină de clădiri monumentale, locuri și străzi istorice, opere de artă unice din muzee semnificative și peisaje luxuriante din parcuri pline de viață, situate în inima orașului.

Una dintre cele mai renumite atracții din București este Palatul Parlamentului, cunoscut și sub numele de Casa Poporului. De îndată ce îl veți privi, veți simți aura sa maiestuoasă. Interesant despre această clădire este faptul că reprezintă cel de-al doilea mare edificiu din domeniul administrației, după Pentagon.
Când explorați Bucureștiul nu ar trebui să ratați o plimbare pe străzile minunate din Centrul Vechi, cu cafenelele sale. Veți intra în contact cu trecutul acestui frumos oraș, veți întâlni repere importante și veți fi fermecat de simțul viguros emanat de fiecare colț.

Piața Revoluției a preluat denumirea sa în amintirea evenimentelor de la Revoluția Română din 1989. Este străjuită de câteva clădiri spectaculoase, cum ar fi Palatul Regal.
O vizită în Grădinile Cișmigiu vă va motiva să trageți o respirație adâncă, de revitalizare, în interiorul acestui paradis luxuriant cu un lac de vis. O oază de natură se dezvăluie fermecător, în inima Bucureștiului.
Splendid și unic, Ateneul Român este o sală de concerte amplasată în inima Bucureștiului. Înconjurat de culorile vii ale naturii, acesta reprezintă o destinație populară pentru toți călătorii.

Bucureștiul are o bogată moștenire de biserici care merită vizitate. Unele dintre acestea sunt Mănăstirea Stavropoleos, Biserica Sfântul Anton, Biserica Kretzulescu și Biserica Sfântul Nicolae.
În final, dar nu în ultimul rând, nu ar trebui să ratați o captură a emblematicului Arc de Triumf, situat pe șoseaua Kiseleff, care are o înălțime de 27 de metri.
GALERIE FOTO
ADRESA
Hotel Venezia by Zeus International
Strada Pompiliu Eliade, număr 2, Sector 1
București, Romania
SOCIAL
© 2024 Hotel Venezia Bucharest. All rights reserved. | Politica de confidențialitate