LOCAȚIE & HARTĂ

Hotelul Venezia are o locație excelentă, în centrul Bucureștiului, la doar câțiva pași de atracțiile fundamentale ale orașului: Palatul Parlamentului (Casa Poporului), Grădina Cișmigiu, Opera Națională Română și Muzeul Național de Istorie sunt doar câteva dintre punctele cheie din jurul hotelului, la care se poate ajunge pe jos. Sejurul dumneavoastră la Hotelul Venezia vă va simplifica explorările orașului și transferurile, astfel încât să vă puteți concentra pe fiecare experiență românească. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la transferurile de la aeroport, deoarece hotelul oferă transferuri de la și către Aeroportul "Henri Coandă", care este la doar 16 km distanță.

-   7 km de Aeroportul Băneasa
-   15 km de Aeroportul Internațional Henri Coandă din București
-   2 km de Grădina Botanică București
-   1,1 km de Muzeul Colecțiilor de Artă
-   850 m de Muzeul Național de Istorie a României
-   750 m de Muzeul Național de Artă Contemporană


INDICAȚII DE ORIENTARE:

De la aeroport:
  • Transfer privat – Transferuri de la aeroport si spre aeroport pot fi rezervate prin departamentul nostru de Rezervări.
  • Cu mașina – Urmați DN1 – spre București și țineți drept înainte până în Piața Victoriei. In Piața Victoriei, urmați a 3-a ieșire spre B-dul Lascăr Catargiu, tineți drept înainte până in Piața Romană, continuați spre Bulevardul Magheru și ajungeți in Piața Universității. Virați prima la dreapta si țineți drept înainte aproximativ 500 m până în strada Kogălniceanu. Hotelul Venezia se află pe partea dreaptă.
  • Indicații de orientare Google Maps: https://goo.gl/maps/GEjf9miHpgR2
  • Cu autobuzul – De la aeroport, luați autobuzul 783 până în Piața Universității și schimbați cu orice autobuz spre stația de autobuz Kogălniceanu. Coborâți și veți găsi hotelul pe partea dreaptă.
ADRESA
Hotel Venezia by Zeus International
Strada Pompiliu Eliade, număr 2, Sector 1
București, Romania
SOCIAL
© 2024 Hotel Venezia Bucharest. All rights reserved. | Politica de confidențialitate