Welcome

FRUMUSEȚEA AUTENTIC ROMÂNEASCĂ

Transformat dintr-o clădire istorică construită în anul1920, Hotelul Venezia impresionează prin eleganța și frumusețea sa emblematică. Proiectat pentru a lumina stilul de viață modern al orașului, onorând în același timp relicvele arhitecturale ale trecutului, cele 50 de camere recent renovate și zonele hoteliere proaspăt modernizate oferă un sentiment de ospitalitate autentică, captivantă.
Hotelul Venezia își expune măreția în centrul orașului, acolo unde bate inima Bucureștiului. Cele mai emblematice și cunoscute atracții ale capitalei românești sunt situate la doar câteva minute de hotel și va fi foarte ușor să le descoperiți. Dacă doriți să descoperiți atracțiile și sunetele vieții bucureștene, hotelul Venezia vă va mulțumi cu siguranță.
CAZARE
CAMERA DUBLĂ STANDARD
CAMERA DUBLĂ STANDARD
CAMERA DUBLĂ EXECUTIVE
CAMERA DUBLĂ EXECUTIVE
APARTAMENT
APARTAMENT
CAMERA TWIN STANDARD
CAMERA TWIN STANDARD
O ATMOSFERĂ SOFISTICATĂ CARE EVOCĂ FARMECUL ZILELOR TRECUTE

Un mediu rafinat și elegant decorat cu mobilier de epocă și lucrări de artă restaurate cu meticulozitate, caracterizează hotelul și creează o atmosferă de lux discretă și învăluitoare

Escape & Relax
Escape & Relax
Escape & Relax
RESTAURANT
Treziți-vă de la mirosul îmbietor de cafea și de prăjitură  proaspăt scoasă din cuptor și lăsați-vă condus într-o atmosferă caldă și confortabilă, care reflectă eleganța hotelului Venezia.
Our Restaurant
Our Restaurant
Our Restaurant
APROAPE DE ORICE
Hotelul Venezia are o locație excelentă, în centrul Bucureștiului, la doar câțiva pași de atracțiile fundamentale ale orașului.
Location
EXPLORA BUCURESTI
Bucureștiul este o capitală europeană profund istorică, cu numeroase contraste și peisaje impunătoare pe care merită să le vedeți. Fiecare colț ascunde ceva nou de văzut și ceva uimitor de reținut.
PALACE OF PARLIAMENT
PALACE OF PARLIAMENT
CITY TOUR
CITY TOUR
SIGHTSEEING
SIGHTSEEING
HARTĂ & ACCES
Palatul Parlamentului (Casa Poporului), Grădina Cișmigiu, Opera Națională Română și Muzeul Național de Istorie sunt doar câteva dintre punctele cheie din jurul hotelului, la care se poate ajunge pe jos.
Google Map
  • 7 km de Aeroportul Băneasa
  • 15 km de Aeroportul Internațional Henri Coandă din București
  • 2 km de Grădina Botanică București
  • 1,1 km de Muzeul Colecțiilor de Artă
  • 850 m de Muzeul Național de Istorie a României
  • 750 m de Muzeul Național de Artă Contemporană
VEZI MAI MULT
ADRESA
Hotel Venezia by Zeus International
Strada Pompiliu Eliade, număr 2, Sector 1
București, Romania
SOCIAL
© 2024 Hotel Venezia Bucharest. All rights reserved. | Politica de confidențialitate